Mii de giurgiuveni au fost prezenți la ultima seară de sărbătoare a orașului

Mii de giurgiuveni au fost prezenți la ultima seară de sărbătoare a orașului

Ultima seară din cadrul “Zilelor Municipiului Giurgiu” a oferit locuitorilor orașului mai multe spectacole care să marcheze finalul unui program complex ce a cuprins cinci zile de sărbătoare și care a reunit mii de spectatori.

Astfel, în seara de 23 aprilie, publicul meloman a fost invitat la un concert deosebit susținut de Orchestra Simfonică București, la Ateneul “Nicolae Bălănescu”, de la care nu a lipsit primarul Nicolae Barbu, însoțit de soția sa Cătălina. Edilul municipiului a primit felicitări din partea dirijorului orchestrei pentru manifestările artistice organizate de “Zilele Municipiului Giurgiu”, în timp ce publicul destul de numeros prezent în sală a fost apreciat drept unul cald și primitor. Concertul a cuprins uverturi și părți ale unor simfonii celebre din Beethoven, Mozart, Brahms și Marcello, momentele artistice fiind îndelung aplaudate de giurgiuveni.

Tot ieri seară, miile de giurgiuveni aflate în centrul orașului au putut urmări un spectacol de muzică populară desfășurat pe scena amplasată în Piața Unirii. Au cântat artiști celebri, printre care Niculina Stoican, Georgel Nucă și Constantin Enceanu.

Momentul culminant al serii a fost concertul extraordinar al lui Smiley, artistul fiind urmărit de mii de giurgiuveni de toate vârstele.

Cuvântul de final al “Zilelor Municipiului Giurgiu” a aparţinut primarului Nicolae Barbu. Acesta a urcat pe scenă mulţumind pentru participare tuturor giurgiuvenilor, dar şi celor doi organizatori principali, Virgil Peţanca şi Mugurel Roşu.

Seara s-a încheiat fulminant cu un spectaculos foc de artificii care a luminat minute în şir cerul, spre încântarea publicului giurgiuvean.

Ultima modificare: 24.04.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Lansare de lampioane în premieră în orașul nostru

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.